[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Airconditioning Hilversum?

Bent u op zoek naar een goede airconditioning in regio Hilversum? U bent bij Andreae Airconditioning Hilversum zeker aan het juiste adres. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring zowel zakelijk als particulier adviseren. Dit doen we op het gebied van het juiste binnenklimaat. Wij leveren diverse airconditioning modellen in regio Hilversum. Bij Andreae Airconditioning Hilversum werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken. Merken als Mitsubishu-Electric, Mitsubischi-Heavy en Panasonic. Deze doen fluisterstil hun werk.

Voor een airconditioning systeem in Hilversum bent u bij Andreae Airconditioning zeker goed. Bij ons bent u dan ook verzekerd van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in airconditioning en binnenklimaat;
  • Altijd een helder en persoonlijk advies;
  • Uitsluitend gerenommeerde merken met garantie;
  • Ook het adres voor reparatie en onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Andreae Airconditioning biedt? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen via ons contactformulier of door te bellen naar 06 – 53 31 78 50. Bel of stuur een e-mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een airconditioning Hilversum te bespreken.

Andreae Airconditioning, in regio Hilversum heeft het magazijn aan de Wakkerendijk 80 in Eemnes.

Verschillende modellen airconditioning Hilversum

Bij Andreae Airconditioning Hilversum kunt u terecht voor verschillende modellen. Zo zijn er in ons magazijn plafond-cassettes, wand-modellen, vloer-modellen, staand-modellen en luchtgordijnen. Per situatie kunnen de deskundige medewerkers van Andreae Airconditioning u persoonlijk adviseren. Ze berekenen dan welk type het best bij u in uw woning of bedrijfsruimte past.

Zo is de plafond-cassette ideaal voor ruimtes met een verlaagd systeem plafonds, terwijl de wand model beter past in kleinere ruimtes.

Onderhoud airconditioning Hilversum

Elke airconditioning heeft onderhoud nodig voor een goede werking. U kunt dit gerust zelf, maar wij kunnen dit uiteraard ook vakbekwaam verzorgen. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden van het onderhoud van airconditioning. Wij bieden deze service overigens ook aan voor niet door ons geleverde airco’s!

Dus bent u geïnteresseerd in een airconditioning Hilversum neem dan contact op met Andreae Airconditioning uit regio Hilversum![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”97″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”115″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]