[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Airconditioning in regio Eemnes nodig? Andreae Airconditioning staat graag voor u klaar om een airconditioning te installeren, te plaatsen en te onderhouden. Voor ieder vertrek hebben wij wel een passend airconditioning in ons assortiment, wij hebben verschillende modellen voor u klaar staan. Wij lever overigens uitsluitend gerenommeerde merken, die fluisterstil werkzaam zijn, zoals Mitsubishu-Electric, Mitsubischi-Heavy en Panasonic. Ons bedrijf verzorgt dit voor zowel zakelijk als particulier.

Voor de airconditioning in Eemnes bent u bij Andreae Airconditioning zeker goed. Bij ons bent u dan ook verzekerd van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in airconditioning en binnenklimaat;
  • Altijd een helder en persoonlijk advies;
  • Uitsluitend gerenommeerde merken met garantie;
  • Ook het adres voor reparatie en onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die Andreae Airconditioning u biedt voor airconditioning in regio Eemnes? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar andreae.airco@gmail.com of door te bellen naar 06 – 53 31 78 50. Bel of stuur een e-mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een airconditioning in Eemnes te bespreken.

Andreae Airconditioning, in regio Eemnes, heeft het magazijn aan de Wakkerendijk 80 in Eemnes.

Onderhoud airconditioning in Eemnes

Het onderhoud airconditioning is een specialistische taak, die alleen een specialist in airconditioning onderhoud goed kan uitvoeren. Dit is dan ook de reden dat Andreae Airconditioning uit regio Eemnes ook voor u klaar staat voor het onderhoud van de airconditioning. Wij verzorgen uw onderhoud airconditioning op de meest professionele wijze tegen de scherpste prijs. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden met betrekking tot het onderhoud van airconditioning. Wij bieden deze service overigens ook aan voor niet door ons geleverde airco’s!

Direct een afspraak maken?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van airconditioning in Eemnes van Andreae Airconditioning? Neem dan direct contact op met ons en maak een afspraak. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, die wij u bieden en geven u bij ieder vertrek helder en vrijblijvend advies. Bel naar 06 – 53 31 78 50 of stuur een e-mail naar andreae@telfort.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”97″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”115″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]