[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Op zoek naar een goede airconditioning in Laren?

Bent u op zoek naar een goede airconditioning in regio Laren? U bent bij Andreae Airconditioning zeker aan het juiste adres. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring zowel zakelijk als particulier adviseren op het gebied van het juiste binnenklimaat. Wij leveren airconditioning modellen onder andere in Laren. Bij Andreae Airconditioning uit regio Laren werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken die fluisterstil hun werk doen. Merken als Mitsubishu-Electric, Mitsubischi-Heavy en Panasonic.

Voor de airconditioning in Laren bent u bij Andreae Airconditioning zeker goed. Bij ons bent u dan ook verzekerd van onder andere de volgende voordelen:

  • Jarenlange ervaring in airconditioning en binnenklimaat;
  • Altijd een helder en persoonlijk advies;
  • Uitsluitend gerenommeerde merken met garantie;
  • Ook het adres voor reparatie en onderhoud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, die Andreae Airconditioning u biedt voor airconditioning in regio Laren? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar andreae.airco@gmail.com of door te bellen naar 06 – 53 31 78 50. Bel of stuur een e-mail voor het maken van een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van een airconditioning in Laren te bespreken.

Andreae Airconditioning, in regio Laren, heeft het magazijn aan de Wakkerendijk 80 in Eemnes.

Verschillende modellen airconditioning in Laren

Bij Andreae Airconditioning uit regio Laren kunt u terecht voor verschillende modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld in ons magazijn plafond-cassettes, wand-modellen, vloer-modellen, staand-modellen en luchtgordijnen. Per situatie kunnen de deskundige medewerkers van Andreae Airconditioning u persoonlijk adviseren welk type het best bij u in uw woning of bedrijfsruimte past.

Zo is de plafond-cassette ideaal voor ruimtes met een verlaagd systeem plafonds, terwijl de wand modellen beter passen in kleinere ruimtes.

Onderhoud airconditioning in Laren ook verzorgd

Elke airconditioning, in Laren of waar dan ook in de omgeving, heeft onderhoud nodig voor een goede werking. U kunt dit gerust zelf, maar wij kunnen dit uiteraard ook vakbekwaam verzorgen. Wij informeren u dan ook graag over onze mogelijkheden met betrekking tot het onderhoud van airconditioning. Wij bieden deze service overigens ook aan voor niet door ons geleverde airco’s![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”97″ img_size=”large” alignment=”center”][vc_single_image image=”115″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]